Bazenar se je preselil na boljšo in večjo lokacijo. Novo Prevzemno mesto: Bazenar, Krožna pot 34, Prelog, 1230 Domžale

Zasebnost

Izjava o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov

Podjetje Abes d.o.o., Goričica pri Ihanu 15, 1230 Domžale  (v nadaljevanju: spletna trgovina BAZENAR) se zavezuje, da bo varoval Vašo zasebnost in storil vse, kar je v njegovi moči, da zaščiti Vaše podatke. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali razkrivali tretjim strankam. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili le za obveščanje o novostih, novih produktih in storitvah. Obveščanje bo potekalo samo do Vašega preklica. Spletna trgovina BAZENAR nima namena in ne bo pošiljala sporočil in obvestil z neprimerno vsebino.

Naše spletne strani lahko vsebujejo povezave na spletne strani drugih organizacij, podjetjih ali oseb. Spletna trgovina BAZENAR ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih strani. Povezave so bile vzpostavljene v dobri veri pomagati uporabniku, ki ga zanima področje našega delovanja.

Spletna trgovina BAZENAR si pridružuje pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremeni, prilagodi, doda ali odvzame dele Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Prosimo Vas, da zavoljo morebitnih sprememb občasno še pregledate vsebino Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Vaša nadaljnja uporaba naših spletnih strani po spremembi pogojev v Izjavi o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov bo pomenila, da se s spremembami strinjate.

Uporabniki, ki so oddali naročilo, se avtomatično strinjajo, da so naročeni na e-novice spletne trgovine BAZENAR. Prejemajo elektronske novice, v katerih jih ponudnik obvešča o novostih, prodajnih ugodnostih in drugih trženjskih dejavnostih. Naročniki na e-novice se lahko od njihovega prejemanja v vsakem trenutku odjavijo  oz. pošljejo sporočilo o odjavi na e-naslov: Info@bazenar.si

Dodatek k Izjavi o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov

 S (npr.: prijavo na e-novice, poslanim povpraševanjem, prijavo na seminar, nakupu v naši spletni trgovini….) omogočite podjetju Abes d.o.o., Goričica pri Ihanu 15, 1230 Domžale, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Uradna oseba podjetja je Sebastjan Pirc, dosegljiva na elektronskem naslovu: info@bazenar.si Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je Irena Gavrič dosegljiva na elektronskem naslovu: info@bazenar.si OBDELAVA PODATKOV: Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno. S (npr.: prijavo na e-novice, poslanim povpraševanjem, prijavo na seminar, nakupu v naši spletni trgovini….) se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so (npr.: ime, priimek in elektronski naslov…). Če želite (oddati povpraševanje ali se prijaviti na seminar….), vas bomo prosili za (ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in naziv podjetja…). Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve. NAMEN: Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen. PRAVNA PODLAGA: Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe. UPORABA OSEBNIH PODATKOV: Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali. SHRANJEVANJE PODATKOV: Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo. POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV: Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo. VAŠE PRAVICE: V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov. Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov. Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@bazenar.si ali po pošti na naslov: Abes d.o.o.; Goričica pri Ihanu 15; 1230 Domžale V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju Abes d.o.o., ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

Piškotki

V začetku leta 2013 je stopil v veljavo popravljen ZEK-om-1 (Zakon o elektronskih komunikacijah) in s tem tudi nova pravila glede uporabe piškotkov, ki se shranjujejo na osebnih računalnikih uporabnikov, ki zaostruje pravila uporabe piškotkov. 


Naša spletna trgovina ne uporablja piškotke, za katere je zakonsko predpisano obvestilo.

Piškotki, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, ne zbirajo vaših osebnih podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati in ne morejo poškodovati vašega računalnika, tablice ali mobilnega telefona.

Piškotke lahko preverite na http://www.cookie-checker.com/ z vnosom naslova spletnega mesta.