Dostava

Dostava in poštnina

Dostava, dobavni roki in stroški povezani z dostavo

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk prodajalca BAZRNAR je GLS Slovenija za večje pošiljke pa Interevropa, vendar si Spletna trgovina BAZENAR pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito. Odprema pošiljk se vrši od ponedeljka do petka v delovnih dneh. Naročila blaga na zalogi bodo praviloma odpremljena v 48 urah Razen v času dopustov.

Spletna trgovina BAZENAR zagotavlja, da se bo po vseh svojih močeh trudila, da bi kupljeni izdelki do kupca prišli v roku 72h (izključujoč praznike in nedelje). Tako mi, kot DPD Slovenija  si pridržujemo pravico, da v določenih primerih izdelek ne bo dostavljen v roku 72ur od potrditve naročila. Naročeni izdelki bodo dostavljeni preko DPD Slovenija, kar pomeni, da naročene artikle dostavi dostavna služba na naslov uporabnika, ki ga je slednji navedel ob naročilu. Praviloma se dostave vršijo v dopoldanskih urah, v primeru, da paketa uporabnik ne more sprejeti, ga lahko slednji prevzamete kasneje na najbližji izpostavi DPD slovenija.

Spletna trgovina BAZENAR obračunava dostavo po ceniku DPD Slovenija za manjše pošiljke do 2 kg znaša 3,55 v Sloveniji razen pri težjih artiklih  . V primeru, da kupec izbere možnost (Ta možnost ni več na voljo) "Plačilo po povzetju", bo strošek še nekoliko višji ( pri težjih artiklih plačilo po povzetju ni možno). Trenutni strošek pošiljanja po povzetju znaša 5,05€ krije kupec sam zato v izogib dodatnim stroškom ponudnik kupcu svetuje, da pri plačilu izbere cenejšo možnost, to je plačilo po predračunu na TRR ponudnika.


Stranka je dolžna ob naročilu izdelka, kjer se izdelek plača po povzetju, naročen izdelek prevzeti.  Če stranka naročenega izdelka ne prevzame po 15ih dneh od prejema obvestila o prispeli pošilki, ki jo dostavi DPD Slovenija na naslov, ki ga je stranka navedla, se izdelek vrne na naslov pošiljatelja. Če stranka želi ponovno izdelek naročiti se ji obračuna poštnina po ceniku DPD slovenija ter stroške pakiranja in stroške odkupnine.

Prevzem artikla/ov je možen tudi na prevzemnem mestu: Bazenar, Krožna pot 34, Prelog, 1230 Domžale ob predhodnem dogovoru. 

Delovni čas zimski:

Ponedeljek - Četrtek:  od 8.00 h  do 16.00 h

Petek: od 8.00 do 13.00

Sobota:  Zaprto  od 00.00 h do 00.00 h